Genderen – Zondagavond 6 november om 18.30 uur wordt in de Gereformeerde Kerk van Genderen een gemeentedienst gehouden. Arie de Rover zal spreken over het thema ‘Genadeloos goed’ wat ook de titel is van zijn nieuwste boek.

Het kan zomaar. Alles goed doen maar toch fout zitten. Veel bezitten en niets hebben. Trouw gehoorzamen en toch je plicht verzuimen. Verwelkomd worden en niet naar binnen willen. In God geloven maar God niet geloven. De theorie van genade kennen we: God heeft ons zo lief, dat Hij ons in Christus onze zonden vergeeft. Maar wat doet dat met je? Hoe kan je van deze genade leren leven? Die vraag is Arie de Rover het vaakst gesteld bij zijn lezingen. Want je leven verandert pas, als die genade dagelijkse praktijk voor je wordt.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de band Brand New. Iedereen die meer wil horen over dit onderwerp is van harte welkom!

Door Joop