Genderen – Zaterdag  15 oktober werd de bekende verkoopdag gehouden door vrouwenvereniging Esther van de Hervormde gemeente. De start was om 10.00 uur en bij aankomst om 10.15 uur was het al gezellig druk in de Regenboog, het bijgebouw van de Hervormde kerk.

Er was weer van alles te koop en te eten. We beginnen maar met een bakje koffie met een lekker stuk appeltaart. Daarna gingen we op zoek naar spullen die ons van pas kwamen. Men kon aan verschillen dingen meedoen, waaronder de verloting van de boodschappenmand. Maar ook het dropscheppen was weer goed in trek bij jong en oud(er).

Naast de geweldige boekenverkoop kon met er van alles kopen wat men in het dagelijkse leven nodig heeft.

We maakte een korte fotoreportage van de verkoopdag in Genderen, die u hieronder kunt bekijken.

Door Joop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *