Misschien heb je het al gehoord of gelezen: sinds 1 november is er een nieuw bestuur van de Oranjevereniging Juliana Genderen. Dit bestaat uit maar liefst acht enthousiaste bestuursleden.

In de eerste plaats willen wij onze dank en waardering uitspreken naar de vertrekkende bestuursleden, Linda Branderhorst en Stefani van Loon. Via deze weg willen wij hen nogmaals hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet.

Wij hebben er enorm veel zin in om de organisatie van de activiteiten in ons dorp voor te zetten. Samen met en voor jullie! Wat gaan we organiseren? Hoe? Waar? We beseffen goed dat er vragen zijn over de planning en het soort activiteiten. Wij zijn dan ook meteen gestart met nadenken, vergaderen en plannen. We hopen je aan het begin van het nieuwe jaar te kunnen informeren met een volledige activiteitenkalender. Houd je brievenbus in de gaten voor oranje post!

Wat kunnen we al wel verklappen?

  • Op 17 december organiseren we een kerstactiviteit, Zie verder op deze website.
    Op 4 maart hoopt de Nederhemertse toneelvereniging Uit Vriendschap een blijspel te spelen met als titel: ‘Vakantieleed op Myconos’. Reserveer jij je agenda vast?
  • Natuurlijk wordt Koningsdag gevierd en staan we op 4 mei stil bij de dodenherdenking in Eethen.

Vragen?
Heb je ideeën, vragen of suggesties, spreek ons gerust aan in het dorp of stuur een e-mail info@oranjevereniging.nl. We hopen je snel te zien bij één of meerdere van onze activiteiten.

Wij wensen je prettige Kerstdagen en een gezond en liefdevol 2023.

Theo van Wijk (voorzitter), Arie Verwoert (penningmeester), Paul van Versendaal (secretaris), Gerald van Helden, Lizanne van Bladel, Renny de Graaff-Vos, Rian Branderhorst-Spiering en Wilbertvan Rijswijk.

PS: Online kun je ons ook volgen via de website en Facebook. Daar vind je informatie over lidmaatschap en contributie, en daar ben je natuurlijk als eerste op de hoogte van alle nieuwe activiteiten.
htts://oranjeverenigingjuliana.nl/ en www.facebook.com/oranjeverenigingjulianagenderen

Door Joop