Kom zaterdag 19 november ook naar Andel, Genderen of Sleeuwijk.
en leer van elkaar energie besparen!

Altena – Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 60 andere Nederlandse energiecoöperaties komt Altena Nieuwe Energie daarom in actie. Wij gaan onze kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen delen. Want door elkaar te helpen slim om te gaan met energie, zorgen we ervoor dat iedereen zo min mogelijk betaalt.

Kom dus voor waardevolle tips op 19 november om 13:00 uur naar:

  • Andel: Beatrixstraat 20, bij Teus van Oord
  • Genderen: Weidestraat 5, bij Dick Nederveen
  • Sleeuwijk: Notenlaan 82, bij Ienze Koekkoek

Die middag organiseren organiseert Altena Nieuwe Energie op drie adressen een inloop bij mensen thuis, waarbij we zoveel mogelijk buurtgenoten willen helpen om energie te gaan besparen. Teus, Dick en Ienze laten zien wat ze zelf allemaal deden en leggen uit wat mensen thuis zou kunnen doen.

Altena Nieuwe Energie deelt kortingsbonnen uit, zorgt voor uitleg van een energiecoach en verstrekt een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks òf heel weinig kosten. Cees de Bas, voorzitter: “Soms weet je gewoon niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaring van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. En ook de tips zijn natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.”

Help jezelf en anderen om energie te besparen

Wat vraagt de coöperatie van de bezoekers? De Bas: “We zouden het geweldig vinden als iedereen de ontvangen tips doorgeeft aan minimaal twee bekenden. Iedereen kan nu wel wat hulp gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Door elkaar te helpen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!” 

Door Joop