De tijd van OKTV ligt al even achter me, maar kom nog even terug op en collega waar ik prima mee door één deur kon. In de afgelopen jaren ben ik best actief geweest met het opnemen van video’s voor de eigen nieuwswebsite en voor de beide TV en Radio studio’s in Altena.

Na een jaar voor AFM mijn video’s gemaakt te hebben ben ik uiteindelijk bij OKÉTV terecht gekomen. Maar die tijd ligt al even achter me want met het ouder worden moet je soms dingen voorbij laten gaan.

Vandaag zag ik een bericht voorbij komen op Facebook dat de welbespraakte Theo Van de Wiel afscheid gaat nemen van OKÉFM en een nieuwe uitdaging aangaat bij RADIO JND, een commerciële radiozender in Brabant. Met Theo heb ik menig uurtje doorgebracht om hem te portretteren als hij achter zijn microfoon kroop om met passie zijn uitzending de ether in te sturen.

Theo nam afscheid met één van de video’s die ik met hem maakte en die willen wij u niet onthouden.

Wat mij betreft is Theo een prachtig mens die met hart en ziel zijn radioprogramma maakt en wens hem dan ook het allerbeste voor de toekomst bij zijn nieuwe uitdaging.

Door Joop