Zoals iedereen wel zal weten inmiddels, is Delta Netwerk bezig om leden te werven voor hun glasvezelnetwerk in Andel, Eethen, Genderen, Veen & Wijk en Aalburg.

Volgens de website van Delta Netwerk zijn de benodigde 20% gehaald en voor hen die nog niet hebben ingeschreven, bestaat nog mogelijkheid om zich aan te melden voor een glasvezelaansluiting in hun woning. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld kunnen nog tot 12 januari aanmelden en profiteren van het mooie voordeel.

Aanmelden doe je door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie. Meld je je voor de deadline aan, dan is de aansluiting gratis. 

Ook kun je hier direct je ideale pakket samenstellen en het aanbod van de telecomaanbieders vergelijken.

Glasvezel Informatiepunt
Het Glasvezel Informatiepunt is de tijdelijke winkel waar je terecht kunt met al jouw vragen over glasvezel, of om een abonnement af te sluiten.

Bezoeken van de glasvezelwinkel kan op Markt 41 in Wijk en Aalburg Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Let op! Tijdens de laatste week van de campagne is de winkel ook op maandag 5 en dinsdag 6 december van 11.00 tot 18.00 uur geopend

https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/andel-eethen-genderen-veen-wijk-en-aalburg/

Door Joop