Genderen – De tijd is voorbij gevlogen. Op een jonge leeftijd van 19 jaar is juf Jacqueline begonnen aan haar baan in het onderwijs. Na bijna 47 jaar zet juf Jacqueline een punt achter haar onderwijscarrière.

Ze heeft een aantal jaren in Veen gewerkt, op Curaçao en Aruba gewoond en gewerkt en tot slot bij ons op Het Fundament haar werk uitgevoerd.  Op 31 december gaat ze met pensioen. We laten haar natuurlijk niet zomaar gaan.  Op woensdag 14 december zullen we op school een feestje vieren.

Juf Jacqueline was juf in hart en nieren, ging altijd op zoek naar de talenten van ieder kind en luisterde naar de verhalen van kinderen. Haar lievelingsvak was spelling en ze was dol op lezen.

Wilt u juf Jacqueline nog even de hand drukken? 

Dat kan  op woensdag 14 december  op basisschool Het Fundament van 12.30 uur tot 13.15 uur. 
U bent van harte welkom

  • Foto: Het Fundament

Door Joop