Genderen – Dit jaar organiseren de beide kerken in Genderen samen met basisschool het Fundament het kinderkerstfeest op donderdag 22 december om 19.00 in de gereformeerde kerk. Ze gaan dit samen met Marcel en Lydia Zimmer.

Het is voor alle basisschool leerlingen en kinderen van de kindernevendienst en clubs van de kerken ( groep 1 t/m 8). Kinderen die niet op school zitten in Genderen zullen persoonlijk een uitnodiging krijgen. Er kan één ouder mee naar het concert.

Na afloop van het concert zijn alle ouders welkom op het schoolplein voor warme chocolademelk en ontmoeting!

Alle kinderen t/m 3 jaar zijn op zondagmiddag 18 december om 15.30 uur samen met een ouder/opa/oma van harte uitgenodigd voor weer een nieuwe, afwisselende Kerk op Schoot viering in de Gereformeerde kerk. We luisteren naar het Kerstverhaal in kindertaal, maken muziek en zoeken een felle ster. Natuurlijk mag iedereen weer verkleed komen als schaapje of herder. Komen jullie samen met ons het Kerstverhaal beleven?

Meer informatie via de nieuwsbrief van school of via de nieuwsbrieven van beide kerk in Genderen.
Voor de Hervormd gemeente kunt u terecht bij Suzan Colet 0652272685.

  • Stockfoto

Door Joop