Drongelen – Nog een paar weken en dan is het weer zover: de jaarlijkse bingo. Noteer dus alvast in agenda: vrijdag 3 maart bingo in dorpshuis De Oude School in Drongelen!

De Drongelse bingo staat bekend om de vele en leuke prijzen maar ook om de gezelligheid. En dat wordt het weer hoor, op vrijdagavond de 3e. De deuren gaan om 19.00 uur open en de bingo zelf begint om 19.30 uur. Zorg dat je op tijd binnen bent.

De bingo staat dus ook bekend om de prijzen. In Drongelen speelt men niet om geldprijzen. Nee, er zijn werkelijk heel veel leuke prijzen te winnen. Wat de prijzen dit jaar zijn, dat wordt (nog) niet verklapt. En de prijzen zijn niet alleen met de bingo te winnen. Gedurende de bingo-avond kunnen er ook lootjes gekocht worden voor een uitgebreide verloting!

Kleine bingo boekjes kosten € 5.00 per boekje en grote bingoboeken kosten € 7.50 per set. Hiermee worden 8 speelrondes gespeeld. En als klap op de vuurpijl wordt er ook weer een jackpotronde gespeeld. Een bingokaart voor de jackpotronde bedraagt € 2.50.

Uiteraard is de bar open, dus de keel kan gesmeerd worden. En dat zal wel nodig zijn om “bingo” te roepen. En als men lekkere trek krijgt, dan is dat geen probleem, want daar kan men ook voor bij de bar terecht. Of anders spreekt men de bediening aan.

De vrijwilligers van het dorpshuis in Drongelen hebben er weer zin in. Tot vrijdagavond 3 maart!

 

Door Joop