Altena – De Provincie is belangrijk voor gemeenten. Dus ook voor Altena. De Provincie gaat overkoepelend over zaken als wonen, ruimtelijke ordening, wegen, openbaar vervoer en nog veel meer.

Samen met de gemeenten moeten zij het beste doen voor hun inwoners. Die samenwerking kan beter en moet beter. Dat kan met zoveel mogelijk Lokaal Brabant statenleden als onze vertegenwoordigers in de Provincie. Door heel Brabant zijn lokale partijen “aangeslotenv bij Lokaal Brabant om zo krachtiger te zijn ten opzichte van de landelijke partijen. Samen zijn we sterker!

Het “Haagse” verhaal zijn we nu wel zat. Het wordt tijd voor een radicaal andere aanpak. Sneller, beter en veel meer afgestemd op en met de lokale inwoners. Veel praktischer de voorliggende zaken aan de bekende vork steken. Minder regels en meer doorpakken. We hebben allemaal kunnen zien wat de landelijke partijen er in Den Haag van maken. Daar wordt je niet vrolijk van.

Voor Altena staan wethouder/bestuurder Shah Sheikkanem (op nr 4), fractiemedewerkster Hetty Schelle (op nr 28) en fractievoorzitter Philip den Haan (lijstduwer op no 40) op de kieslijst van Lokaal Brabant. Zij gaan voor die betere, praktischere toekomst tussen Provincie en Gemeente waardoor alle inwoners van Brabant daar van kunnen profiteren.

Door Joop