Drongelen – We hebben laatst al gemeld dat wij dit jaar weer een rommelmarkt gaan organiseren. Dit zal zijn op zaterdag 3 juni van 14:00 tot 18:30 uur. Noteer deze datum dus alvast in de agenda!

Rondom het dorpshuis komen de kramen te staan. De kramen zijn groter als afgelopen jaar en zijn plusminus 300×80 cm. Een kraam kost € 22,50. Daarnaast moet er een borg betaald worden van € 20.00. Deze borg kan na afloop van de rommelmarkt weer opgehaald worden bij de marktmeester. De borg vragen wij, omdat er verschillende op- en aanmerkingen kwamen, van zowel verkopers als kopers, over het voortijdig verlaten van de markt door verkopers met hun koopwaar. Zo hopen wij lege kramen te voorkomen.
 
Wil jij op de rommelmarkt staan en je spullen verkopen, meld je dan aan door een mail te sturen naar rommelmarkt@dorpshuisdrongelen.nl
Maar behalve de kramen, zal er ook een springkussen komen te staan voor de kinderen.
 
De bar en het terras zullen ook geopend zijn. Dus het is niet alleen maar over de rommelmarkt struinen en zoeken naar een koopje. Maar de gezelligheid is ook belangrijk! Gezellig op het terras dus met een drankje even bijkletsen met een bekende die je tegen komt. En krijg je honger, dan kan je bij het dorpshuis ook terecht om te eten. En er zal natuurlijk live-muziek zijn.
 
Wij hebben er al weer zin in en kijken al uit naar deze dag!
  • Foto: De Oude School Drongelen

Door Joop