Inwoners van gemeente Altena kunnen vanaf nu hun idee insturen via de website “Aan de slag”.  Dat kan een idee zijn voor de verbetering van de buurt. Of een idee waar u de leerlingen van de dorpsschool blij mee maakt. Misschien helpt uw idee een sportvereniging? Kortom een idee om iets te verbeteren, te veranderen of gewoon mooier te maken! Een beter Altena dus!

Op de website Aan de slag” staan verschillende voorbeelden van eerder ingestuurde ideeën. Zie ook het filmpje over Aan de slag. Door zoveel mogelijk stemmen op te halen vergroot u de kans dat uw idee wordt uitgevoerd. De gemeente beoordeelt uiteindelijk het idee, samen met de inwoners. Meer informatie is hier te vinden.

Wethouder Wendy van Ooijen: “Gemeente Altena ondersteunt ideeën vanuit de samenleving. We willen het de inwoners daarbij zo makkelijk en leuk mogelijk maken. Aan de slag is hiervoor een handig hulpmiddel. We hopen dat de inwoners net zo enthousiast zijn als wij en er veel gebruik van gaan maken. Samen maken we Altena nog mooier!” 

  • Bron: Gemeente Altena

Door Joop