Beste Dorpsgenoten! HGJV Genderen presenteert: De Genderse Dorpsbingo! Een bingo avond voor jong en oud!

Deze zal plaatsvinden op vrijdag 7 juli, inloop vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur gaan we van start. Er is koffie, thee, fris en iets lekkers aanwezig tegen een kleine vergoeding. De opbrengst van de avond zal gaan naar de HGJV.

Een setje kaarten kost €7,50, hier heb je de hele avond speelplezier van! Het is ook toegestaan om met meerdere setjes per persoon te spelen. Je kunt jezelf opgeven via onderstaande link. Bij de opgave kun je aangeven hoeveel sets kaarten je wilt. Betaling zal plaatsvinden via een betaalverzoek. Het zal ook mogelijk zijn nog extra sets te kopen op de avond zelf.

Naast de reguliere set kaarten kan er een extra kaart gekocht worden voor €5,-. Met deze kaart kun je meespelen in een extra ronde met geld als prijs! Alle inkomsten van deze verkochte kaarten worden bij elkaar in een pot gedaan. De helft van de pot gaat naar de HGJV en de andere helft kun je winnen! Hiermee steun je dus de onze vereniging, én maak je kans op een leuk bedrag! Deze kaart staat dus los van het reguliere spel en je kunt bij het opgeven aangeven of je mee wilt spelen of niet. Op de avond zelf zal deze kaart ook nog los verkrijgbaar zijn.

De opgave sluit op 3 juli. Mocht je hierna toch nog mee willen doen, stuur dan een appje naar Dimpfie Beerens op 0620199992.

Opgeven kan ook via de volgende link: OPGEVEN

Wij hebben er zin in! Hopelijk tot 7 juli.

Door Joop