Dit jaar organiseert Muziekvereniging Excelsior Genderen een reünieconcert op zaterdag 7 oktober 2023

Vrijblijvend meedoen
Heb je ooit bij Excelsior gespeeld en zou je dat nog wel eens willen proberen? Dan word je van harte uitgenodigd mee te werken aan het reünieconcert. Het is geheel vrijblijvend en het maakt niet uit of je hebt getrommeld of op een blaasinstrument hebt gespeeld. Je mag een instrument van Excelsior lenen en je kunt daarmee dan ook een paar keer mee repeteren. En thuis oefenen natuurlijk! Er worden dan 2 of 3 nummers ingestudeerd die dan op zaterdag 7 oktober worden uitgevoerd tijdens het concert. Oud-leden die inmiddels ergens ander spelen zijn uiteraard ook van harte welkom. Wil je je aanmelden of meer informatie opvragen? Neem dan contact op via info@muziekverenigingexcelsior.nl t.a.v. Marcel Colet of Carola Mortko.

Oefenperiode:
6 weken voor het concert zullen wij gezamenlijk muziek gaan instuderen waarbij jij waar nodig wordt geholpen door ons. Wij hebben voor eenieder een gewenst instrument klaarliggen. (bij aanmelding doorgeven welk instrument je wilt gaan bespelen)

De slagwerkgroep repeteert op maandagavond van 19:45 tot 21:30 uur en staat onder leiding van Corné Pas. De fanfare repeteert op donderdagavond van 19:45 tot 21:45 uur en staat onder leiding van Remco Spierings.

Het concert vindt plaats ‘t Dorpshuis van Genderen, start om 19:30 uur.

Als dit niet iets voor jou is, dan ben je alsnog van harte uitgenodigd op ons concert, waar je zeer waarschijnlijk weer een keer lekker kunt bijkletsen met onze muzikanten.

 

Door Joop