Het PUA.Superfluss-beveiligingsrisico is een zeer geavanceerde vorm van malware die verschillende criminele doeleinden kan hebben.

De hackers die zulke schadelijke stukken maken, zoals The PUA.Superfluss Security Risk, RegHost.exe, Tone.exe, gebruiken ze meestal voor zeer specifieke criminele taken en kunnen ze programmeren volgens hun behoeften en criminele bedoelingen.

Het is dus raadzaam om een degelijke bescherming op je PC te plaatsen om te voorkomen dat Hackers je PC op afstand overnemen en op zoek gaan naar informatie die voor de PC-eigenaar schadelijk kunnen zijn.

Uit ervaring weten we dat onze PC-bescherming regelmatig worden bedreigd door PUA.Superfluss, waarna onze PC-bescherming het weet te voorkomen. Er zijn genoeg programma’s die uw PC kunnen bewaken, maar dan moet men wel een investering doen, waar toch veel mensen het nut niet van zien zitten.

Toch adviseren wij u om uw PC te beschermen, ook al kost dat geld.

Daarnaast zijn er ook websites waar je beter niet kunt komen, want ook die kunnen je PC besmetten met een virus, waarna de ellende pas echt begint. Gemiddeld 3x per maand kom je dergelijke websites tegen.

Welke software je PC kan beschermen? Er is genoeg goede software te vinden om dat voor je te doen. Surf eens rond op internet en zoek dan naar: “Virusbescherming” of “Beste Windows-Antivirus”.

Deze programma’s zijn er in allerlei prijsklassen en hoe meer bescherming hoe meer men moet betalen. Maar voorkomen is beter dan genezen want de Hackers zitten niet stil om uw belangrijke gegevens te bemachtigen.

Wij gebruiken op onze PC’s Norton 360 voor Gamers, maar er zijn genoeg andere programma’s die u ook kunnen beschermen. Maar bezuinig niet op uw antivirusprogramma.

  • Redactie GenderenDigitaal

Door Joop