Daarna wees de Heer Jezus nog 70 leerlingen aan. Hij stuurde hen twee aan twee voor Zich uit naar alle steden en plaatsen waar Hij Zelf nog zou komen. 2 Hij zei tegen hen: “De oogst is wel groot, maar er zijn te weinig arbeiders. Bid daarom tot de Heer van de oogst dat Hij arbeiders stuurt om de oogst binnen te halen.

Sommige genieten nog van vakantie, andere zijn al weer aan het werk. Bovenstaande tekst is gekozen omdat de afgelopen weken twee jonge meiden uit Altena vertrokken zijn naar het zendingsveld een derde jonge vrouw volgt in september. Wij als bidders voor Altena bidden ook voor arbeiders in de oogst. Hoe mooi is het dan dat 3  jonge vrouwen uit Altena uitgaan om de oogst binnen te halen in Noorwegen, Cambodja en Nepal. Wij mogen hen ondersteunen met onze gebeden en wij mogen ook bidden voor de oogst in ons geliefde Altena en wij  zien de vruchten die de HEER ook in Altena geeft.

Komende maand augustus zijn we uitgenodigd in Hervormd Woudrichem om te bidden voor ons geliefde Altena, de gemeente, de kerk van Jezus Christus.

Komen jullie ook meebidden?

D.V. woensdag 23 augustus Hervormd Woudrichem.
Kerkstraat 35 let op in de kerk zelf.

Inloop 19:15 uur | aanvang 19:30.

Door Joop