Breda – De politie heeft donderdagmiddag in een voormalige bakkerij aan de Ettensebaan een werkend drugslab aangetroffen. Vermoedelijk wilde men er methamfetamine gaan produceren. Een 57-jarige man uit Azerbeidjan werd ter plaatse door een Arrestatieteam als verdachte aangehouden.
 
Gisteravond werd in verband met deze zaak, met toestemming van de officier van justitie nog een 25-jarige man uit Tiel aangehouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

De recherche kreeg donderdag 10 augustus 2023 informatie dat in een voormalige bakkerij aan de Ettensebaan zich een drugslab zou bevinden. Mede vanwege de moeilijke benaderbaarheid van het pand en de mogelijke gevaarszetting, werd een Arrestatieteam opgeroepen. In het gebouw werd inderdaad een werkend drugslab aangetroffen. Een 57-jarige man werd ter plaatse aangehouden.

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen en Forensische Opsporing hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld. Vandaag en wellicht morgen wordt  het laboratorium ontmanteld.

  • Foto: Politie

 

Door Joop