Hulst – Een meisje (16) is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident in Hulst. De verdachte (14) is korte tijd later aangehouden.

De eerste melding komt binnen op zaterdag 5 augustus 2023 om 15.15 uur. Bij een horecagelegenheid aan de Tolweg is iemand gestoken met een mes. De hulpdiensten spoeden zich naar de locatie en treffen daar het gewonde meisje aan. Die krijgt direct medische zorg van het personeel van de ambulancedienst. Verder zitten daar meerdere geschrokken kinderen omdat het tijdens een kinderfeestje was gebeurd. Slachtofferzorg wordt direct gewaarschuwd.

Verdachte
De naam van de verdachte, die op dat moment al weg was, is bekend. Agenten spoeden zich naar zijn woonadres en treffen hem daar aan met zijn moeder. Hij wordt aangehouden. Hij wordt samen met zijn moeder naar het bureau gebracht en daar ingesloten. De politie start een onderzoek.

Door Joop