Altena – Sinds het stoppen van OkéFM in Altena zijn een aantal oud-leden van die radiozender een eigen internetradio opgezet, die inmiddels al heel wat luisteraars trekt.

Onder de naam ‘Polderradio’ zijn ze te beluisteren via hun App met veel mogelijkheden. Inmiddels hebben zich een 8-tal oud-collega’s aangemeld. Wat in het begin begon als een non-stop muziekzender is inmiddels uitgegroeid met echte DJ’s die op vaste tijden zijn te beluisteren. Polderradio is een echte boeren radiozender die met beide voeten op de grond staat en zich niet laat dwingen door opgelegde playlist’s.

Afgelopen week stond er een prachtig stuk in het ‘Kontakt’, waar Henri Verhagen aan het woord was en verteld wat de verwachting is voor komende tijd.

Wij, als GenderenDigitaal, hebben meegewerkt om Polderradio nog meer aandacht te geven, door een fotoreportage te maken die nu is gebruikt in de krant en op hun eigen website.

We waren al vrijwilliger bij OkéFm met foto- en videoreportages en staan nu ook klaar om de nodige beelden te leveren.

Wij dragen Polderradio een warm hart toe, U ook?

Bezoek https://polderradio.nl/ of gebruik de App die op hun website staat om verbonden te blijven met dit prima alternatief voor Altena en omstreken.

  • ®Foto: Joop Lankhaar

Door Joop