Den Bosch – Aan het einde van de zondagochtend hielden we een 49-jarige man uit Den Bosch aan in een woning aan de Brugstraat, die we verdenken van betrokkenheid bij de dood van een andere man. Het slachtoffer werd dood in dezelfde woning aangetroffen.

Door een getuige werden we gealarmeerd dat er mogelijk iets in de betreffende woning gebeurd zou zijn. Daar troffen we de verdachte en de dode man aan. Al snel bleek dat de man waarschijnlijk door een misdrijf om het leven was gekomen. De aangehouden verdachte namen we mee naar het bureau en zijn mogelijke rol bij de dood van de andere man wordt onderzocht. Voorlopig zit hij vast. Een vrouw die in de woning was ging ook mee naar het bureau en van haar is een verklaring opgenomen. Hoewel we al wel een sterk vermoeden hebben van de identiteit van het slachtoffer, is dat officieel nog niet vastgesteld.

Onderzoek
Het onderzoek naar de omstandigheden waaronder de man overleed werd direct opgestart. Forensisch rechercheurs onderzoeken de woning en er wordt een buurtonderzoek verricht. Wij komen graag in contact met mensen die gisteravond, vannacht of vanochtend iets hebben gezien of gehoord bij de woning wat ons in het onderzoek kan helpen. We zijn daarbij nadrukkelijk op zoek naar beelden van bewakings- of deurbelcamera’s in de omgeving van de woning.

Informatie kunt u delen met de recherche via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Door Joop