Genderen – Op 7 oktober 2023 organiseert muziekvereniging Excelsior uit Genderen een groots Reünie concert.

Eén van de hoogtepunten zal zijn dat oud-leden die al jaren geen muziek meer maken werden, opgeroepen om nog eens een muziekstuk wilden instuderen. In middels zijn er weer een flink aantal oud-leden die dar gehoor aan hebben gegeven.

Afgelopen week zijn de reünisten gestart met de eerste repetities, wat is het leuk om met elkaar de mooie herinneringen van vroeger weer op te halen. Nog een aantal repetities te gaan en dan zijn de leden en reünisten er klaar voor om aan jullie te laten horen, wat zij de komende weken gaan instuderen.

You’re Invited

Ben jij in het verleden lid geweest van van de vereniging, maar heb je de stap niet kunnen zetten om weer mee te spelen, kom dan gerust langs op het Reünie concert, om te luisteren, kletsen en proosten op ons 90 jarig jubileum natuurlijk ook als je geen lid bent geweest, ben je van harte welkom!

Door Joop