Bij Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, zijn op de begane grond schilderijen te zien van Hans Crielaard en Heleen de Lange.

Hans Crielaard
Hans Crielaard is op latere leeftijd pas gaan tekenen en schilderen. Hij heeft zich in het bijzonder toegelegd op het werken met pastelkrijt op papier. Het portretteren van mensen uit alle werelddelen heeft zijn speciale aandacht. Hij verdiept zich in het verhaal achter de te portretteren persoon en probeert dit terug te laten komen in zijn portretten. De ooguitdrukking speelt daarbij een belangrijke rol.

Heleen de Lange
Heleen de Lange verdiept zich al schilderend in de medemens. Door te werken met penseel en paletmes geeft zij de gelaagdheid van het leven weer. Ze verwerkt in haar schilderijen ook papier, jute en zand. Naast de mens is de natuur een inspiratiebron voor Heleen. Ook is er abstract werk van haar te zien op deze expositie. www.atelierheleen.nl

De expositie is tot eind december 2023 te zien.

In het atrium van Wijkestein staat een gesloten vitrinekast. Hierin is per 2 maanden een verzameling van iemand uit de omgeving in te zien.

Overzicht 2023  
September – Oktober Naaigerei en vingerhoedjes van Mw. van Asperen
November – December Sieraden van Jenny Versteeg

Wilt u meer informatie, gratis exposeren of uw eigen verzameling tentoonstellen bij Maaswaarden ouderenzorg? Neem dan contact op met Bert Noorloos.

Dit kan telefonisch: 0416-698400 of via de mail: b.noorloos@maaswaarden.nl

Door Joop