Vrijdag 13 oktober vond op locatie Wijkestein de jaarlijkse bazaar/draaiavond van Maaswaarden ouderenzorg plaats. Om 14.30 uur konden we de eerste bezoekers verwelkomen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met o.a. bloemen, boeken, handwerkartikelen en kaarten, etc. Verder kon men inschrijven op een boodschappenmand, mars-meppen, eendjes vangen of ballengooien.

In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met iets lekkers, friet en andere versnaperingen. Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken.

Rond 20.45 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting.

De prijswinnaars van de grote verloting zijn:
1 ste prijs lotnr: 0565
2 de prijs lotnr: 1340
3 de prijs lotnr: 0062
4 de prijs lotnr: 1751
5 de prijs lotnr: 0934
6 de prijs lotnr: 1066
De troostprijzen zijn gevallen op lotnummers: 0122, 0245, 1171, 0908

De opbrengst was ongeveer € 6.500, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat heel veel leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van o.a. de bazaar, worden bekostigd. De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit Wijk en Aalburg en omringende dorpen. Hiervoor onze hartelijke dank. Verder iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de succesvolle bazaar en mooie opbrengst.

Bert Noorloos namens het bazaarteam

  • Foto: Maaswaarden Ouderenzorg

Door Joop