Wat kunnen we terugkijken op een prachtige VBW! Heel veel (85) kinderen, we hebben met elkaar gezongen, een Bijbeltekst geleerd, geluisterd naar Bijbelverhalen, gekeken naar Bram en Britt, pannenkoeken gegeten en natuurlijk geknutseld, getimmerd, geplakt, gestift en geverfd tijdens de workshops!! Een superleuke Bingo voor kinderen van groep 1-4 en een spannend avondspel voor de oudere groepen was ook een succes!

EN als afsluiting een hele mooie musical van MusicalKids met de voorstelling BibleBasics. Wat was het een te gekke week! Dit alles heeft niet door kunnen gaan zonder al de hulp van vrijwilligers.

Via deze weg willen we iedereen bedanken: sponsoren, pannenkoekenbakkers, mensen van het geluid, beamer, de keukenploeg, oppas van de crèche, de hulpen die wilde helpen tijdens de VBW.
(en als we iemand vergeten zijn te vermelden) Echt heel erg BEDANKT!

Volgend jaar willen we weer een hele mooie VBW neer gaan zetten, hiervoor zoeken we nog versterking in ons team: Wij zoeken JOU!! Jouw talenten komen goed van pas bij de VBW! Kan je iets met: ‘Organiseren, creatief met workshops, ben je meer van de muziek, vertel je graag verhalen aan de kinderen of ben je leuk met kinderen en wil je hen meer vertellen/meegeven over het geloof’? Neem dan contact op met Brenda, 06-11750175 of stuur een mail naar vbwgenderen@gmail.com

Zonder aanmeldingen of extra hulp (vele handen maken…je kent het wel) gaat de VBW volgend jaar helaas niet door

Door Joop