Tilburg – Bij een coffeeshop aan de Gasthuisring werd in de nacht van zondag 17 op maandag 18 december opnieuw een poging gedaan om brand te stichten. Een fles met brandbare vloeistof, met daaraan vuurwerk, kwam niet tot ontploffing. De dader wist te ontkomen. De politie doet onderzoek.

De coffeeshop werd eerder het doelwit van aanslagen. Afgelopen donderdag 17 december werd er ook al een explosief geplaatst. Ook toen volgde er geen ontploffing. Dit keer zag een getuige een persoon bij de coffeeshop. Toen diegene wegrende en er wat achterbleef, werd direct de politie gebeld.

Weet u meer?
Heeft u maandag 18 december tussen 02.00 en 02.30 uur de dader mogelijk gezien of heeft u andere informatie over dit incident. Bel dan met de recherche in Tilburg via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld dan het dossiernummer 2023319991.

Door Joop