ALTENA – De inmiddels goed bekende online radio uit Altena en omstreken bedankt haar sponsoren, adverteerders en luisteraars voor het vertrouwen dat ze dit jaar kregen en plaatsen een levensgrote advertentie om dat duidelijk te maken.

Na het  wegvallen van OKEFM, hebben een flink aantal presentatoren zich verenigd en zijn een jaar geleden gestart met hun online Polderradio station dat binnen een jaar zich mag verheugen op heel veel luisteraarts. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de online zender nog aantrekkelijker te maken met hun inmiddels zeven presentoren.

Wat de plannen voor de toekomst zijn? Wij weten het niet en als er meer duidelijkheid komt zullen we het zeker laten weten.

Ook wij zullen hun pagina vertonen omdat wij fan zijn van deze prachtige online radiozender, maar ook de fotograaf van Polderradio, die over de hele wereld is te beluisteren via hun App die in de Appstore is te downloaden. Luistern via hun website is ook mogelijke: https://polderradio.nl/luisteren/

 

Door Joop