Inloopavond op 24 januari in d’Ontmoeting (gereformeerde kerk), Voorstraat 16 in Almkerk

Almkerk – Het terrein rondom het voormalige Verlaat in Almkerk wordt aangepast. Dit is als voorbereiding op de nieuwbouw van de multifunctionele accommodatie “Hart van Almkerk”. Geïnteresseerde inwoners zijn van harte welkom op de inloopavond waar het ontwerp van de nieuwe openbare ruimte van het gebouw wordt gepresenteerd.

Nieuw ontwerp van de openbare ruimte
Het voormalige sport- en zalencentrum ‘t Verlaat is gesloopt. De bouw van de nieuwe locatie start in de loop van 2024. In de tijd tot de start van de nieuwbouw wordt gewerkt aan het ontwerp voor de openbare ruimte rondom de nieuwe multifunctionele accommodatie. Denk hierbij aan de indeling van parkeerplaatsen, groenvoorzieningen, voetpaden en meer.

Eerste ontwerp
Samen met gebruikers en geïnteresseerde inwoners zijn de wensen en ideeën voor de openbare ruimte besproken. Op basis hiervan is een eerste ontwerp gemaakt. Inwoners kunnen het ontwerp bekijken tijdens een inloopavond. Tijdens deze avond zijn er medewerkers van de gemeente Altena en van het bedrijf Atab Civiele Techniek aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Datum en locatie

Datum:               Woensdag 24 januari 2024
Tijd:                    19.00 uur tot 21.00 uur (vrije inloop)
Locatie:              d’Ontmoeting (gereformeerde kerk), Voorstraat 16 in Almkerk

Na de inloopavond worden de reacties en suggesties verzameld. Hierna wordt het definitieve ontwerp gemaakt en wordt het plan verder uitgewerkt.

  • Bron: gemeente Altena

Door Joop