Genderen – Het zat al even te borrelen, wat meer aandacht voor mensen met een apart beroep of hobby, of een bedrijf dat weer net iets anders is dan de anderen. Maar ook de acties die bedrijven soms voeren, trekken mijn aandacht.

Garage Thur
Een tijdje geleden zag ik de winteractie van garage Thur in Genderen. Je kon er ja auto na laten kijken of hij wel de winter in kon gaan met de huidige banden, en dergelijke.

We maakte toen een leuk video, hoe ze tot deze actie zijn gekomen. En dat werd uitgelegd in de video die we toen maakte. Je kunt het bericht en video terugkijken via: https://genderendigitaal.nl/2023/11/gratis-winthurcheck-bij-garage-thur-in-genderen/

Oerlemans Plastics
Ook waren we op bezoek bij Oerlemans Plastics in Giessen waar we te gast waren om te horen wie er een prijs had gewonnen die werd toegekend aan een goed doel binnen de gemeente Altena. Het bericht en de foto’s kan men terug vinden op onze website via:
https://genderendigitaal.nl/2023/01/zesde-editie-goede-doelen-actie-brengt-5-000-euro-aan-ondersteuning/

Metsel- en Voegbedrijf Bot
Weer wat later werden we gevraagd door een Metsel- en Voegbedrijf Bot uit Genderen om af en toe wat foto’s te maken en als het uitkwam een leuke video te maken of hun bedrijf. Zolang de gezondheid het toelaat gaan we op pad om de leuke acties van bedrijven of instellingen in beeld te brengen.

Zo gingen we op pad naar Gouda en Buurmalsen, waar huizen werden gezandstraald, voegen werden uitgehakt en weer opnieuw werden gevoegd. De huizen kregen een ware metamorfose en zagen er weer als nieuw uit. Het vak van voeger is meer dan wat sleufjes dichtmaken met cement. Er komt heel wat meer voor kijken als de buitenstaander soms denkt. Een normale voeg lijkt dikwijls simpel, maar heeft u wel eens stil gestaan bij een opgelegde voeg? De voeg steekt dan buiten de stenen uit.

Dat zijn de dingen die we graag in beeld willen brengen. De beroepen of hobby die weer net iets anders zijn dan gewoon.
Onderstaande foto’s werden gemaakt in Buurmalsen

 

 

Door Joop