Genderen – Je hebt van die mensen die nogal eens naar de hemel kijken en dan merkwaardige dingen zien. Vanavond was het weer een keer zover.

Kleine Fons Bot, zo noemt zijn moeder hem, was weer eens naar de donkere hemel aan het staren en zag ze weer voorbij komen, want hij had ze al eens eerder gezien. De Starlink-satellieten van Elon Musk, kwamen weer eens over Genderen, en tussen de wolken door kon je ze weer duidelijk waarnemen.

Je moet maar net naar de hemel kijken, want binnen 30 seconden zijn ze weer uit het zicht verdwenen. Dat Fons ze voor de tweede keer ziet, is best uitzonderlijk  tussen al die wolken. Hij roept zijn moeder om snel met de telefoon te komen want voor je het weet zijn ze weer voorbij.

En ook vanavond werden de satellieten vastgelegd en aan ons doorgegeven.

Vorige keer had Fons ze ook al voorbij zien komen: https://genderendigitaal.nl/2023/09/merkwaardige-stippen-aan-de-donkere-hemel/

Door Joop