Tilburg – Agenten hebben afgelopen nacht in het uitgaanscentrum twee vrouwen aangehouden die verdacht worden van het mishandelen van een beveiliger van een café. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Het gaat om twee in Tilburg verblijvende 22-jarige vrouwen.

De politie kreeg vrijdag 5 januari 2024 omstreeks 03.00 uur een melding dat op de Heuvel een beveiliger van een horecazaak klappen had gehad van twee vrouwen. De portier liep onder meer een bloedende verwonding onder zijn neus op.

Ter plaatse bleek dat er bij de deur onenigheid was ontstaan toen een gezelschap van twee mannen en drie vrouwen de toegang geweigerd werd vanwege hun kledingdracht. Er ontstond een heftige discussie waarbij vanuit die groep foto’s van de bedrijfsleider en de portier werden gemaakt.

Twee van die vrouwen werden zo boos dat ze beiden de portier in het gezicht sloegen zo verklaart hij.

Agenten hebben vervolgens met hulp van Cameratoezicht de verdachten op de Zwaanstraat gelokaliseerd en aangehouden.

Door Joop