Drongelen – Eens per jaar organiseert dorpshuis De Oude School  de bingo. Veel mensen zullen zeggen: he, dat is toch meestal de eerste vrijdag van maart? Dat klopt inderdaad. En ook dit jaar organiseert het dorpshuis  de bingo op de eerste vrijdag in maart, namelijk op vrijdag 1 maart. Noteer dus alvast in agenda: vrijdag 1 maart bingo in dorpshuis De Oude School in Drongelen!

De Drongelse bingo staat bekend om de vele en leuke prijzen maar ook om de gezelligheid. En dat wordt het weer hoor, op vrijdagavond de 1e. De deuren gaan om 19.00 uur open en de bingo zelf begint om 19.30 uur. Zorg dat je op tijd binnen bent.

De bingo staat dus ook bekend om de prijzen. Heel veel prijzen. Wat de prijzen dit jaar zijn, dat wordt (nog) niet verklapt. En de prijzen zijn niet alleen met de bingo te winnen. Gedurende de bingo-avond kunnen er ook lootjes gekocht worden voor een uitgebreide verloting!

Kleine bingo boekjes kosten € 5.00 per boekje en grote bingoboeken kosten € 7.50 per set. Hiermee worden 8 speelrondes gespeeld. En als klap op de vuurpijl wordt er ook weer een jackpotronde gespeeld. Een bingokaart voor de jackpotronde bedraagt € 2.50.

Uiteraard is de bar open en er loopt bediening rond, dus de keel kan gesmeerd worden en kan er wat gegeten worden.

De vrijwilligers van dorpshuis De Oude School hebben er weer zin in. Tot vrijdagavond 1 maart!

Door Joop