Breda – De politie heeft zondagochtend 4 februari een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij had nog tientallen dagen gevangenisstraf openstaan en wordt verdacht van witwassen.

De politie kreeg een melding dat er een vrouw tegen haar zin in een woning vastgehouden zou worden. Toen agenten bij de woning aankwamen, deed de verdachte in enkel een T-shirt de deur open. Binnen werd de vrouw aangetroffen. Ze leek angstig maar niet gewond en agenten hebben zich over haar ontfermd. In de woning werd ook een hoeveelheid cocaïne aangetroffen.

De man bleek in het bezit te zijn van duizenden euro’s contant geld en had bovendien nog tientallen dagen gevangenisstraf open staan. Ook was het hij niet de officiële bewoner van de woning in Breda. Hij is aangehouden en zit nog vast. De politie doet verder onderzoek.

Door Joop