Altena – “Hospice Altena heeft grond aangekocht” is een bericht op de website van Hospice Altena. Een initiatief van een aantal mensen uit Altena met verschillende achtergronden, maar wel met het het doel een Hospice in Altena te verwezenlijken. Onze oud-burgemeester Fons Naterop is één van de mensen die zich inzetten voor dit initiatief.

Groot nieuws! Met enthousiasme en diepe dankbaarheid kondigen we aan dat Hospice Altena, dankzij de ongekende steun en vrijgevigheid van onze donateurs, de grond in Sleeuwijk definitief heeft aangekocht. Dit is een grote stap voorwaarts in onze missie om hoogwaardige palliatieve zorg beschikbaar te maken voor iedereen in onze gemeenschap.

Wil je ons helpen door het geven van een donatie of het aankopen van een obligatie? Kijk eens op hospice-altena.nl of neem contact op met Fons Naterop via fons.naterop@hospice-altena.nl
We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Wil je ons helpen door het geven van een donatie of het aankopen van een obligatie? Kijk eens op hospice-altena.nl of neem contact op met Fons Naterop via fons.naterop@hospice-altena.nl We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Door Joop