Genderen – Pilates is een trainingsvorm die al ruim 100 jaar bestaat en nog altijd uitermate populair is. En in Genderen is het niet anders – de Pilateslessen van Britta van Bergeijk worden druk bezocht, dus is het tijd om uit te breiden!

 De lessen, wekelijks op dinsdag gehouden in ’t Dorpshuis, trekken mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus aan. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, er is voor ieder wat wils. Maar Pilates biedt meer dan alleen fysieke training: het is ook uitermate geschikt als oefentherapie en brengt lichaam en geest in balans.

Aankondiging!
Vanaf 2 april introduceert Britta van Bergeijk, oprichter van de lessen, een nieuwe les op dinsdag om 20.00u. Deze toevoeging biedt nog meer mogelijkheden voor degenen die graag sterker willen worden en hun lichaam in vorm willen houden.

De voordelen van Pilates zijn talrijk. Van het ontwikkelen van sterke spieren en gewrichten tot het verbeteren van balans en lenigheid. Bovendien helpt het bij het voorkomen van blessures en het verminderen van klachten aan rug, heup en knie. “Onze lessen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en worden wekelijks gehouden in ’t Dorpshuis in Genderen. Iedereen is welkom om mee te doen!”, vertelt Britta van Bergeijk.

Bezoek de website www.brittavanbergeijk.nl voor meer informatie, lestijden en om een gratis proefles aan te vragen.

Door Joop