Genderen –  Op 23 maart 2024 gaf muziekvereniging Excelsior uit Genderen haar voorjaarsconcert in het Dorpshuis van Genderen.

Als eerste trad de slagwerkgroep van Excelsior een spetterend optreden gevolgd door de blazers van Excelsior. Normaal mogen de blazers van het opleidingsorkest een paar nummers meespelen, maar omdat de meesten op kamp waren, was het een kleine aanvulling deze avond.

Als laatste waren de gasten aan de beurt om hun kunsten te laten horen, de Slagwerkkorps Oranje Garde Klundert. Normaal lopen ze door de straten om hun tromgeroffel te laten horen, maar voor deze avond werd gekozen voor een vaste opstelling.

GenderenDigitaal was aanwezig om een fotoreportage te maken van de muzikanten, die u hieronder kunt bekijken. Ook maakte we een korte muziekopname die hieronder te beluisteren is.

Foto’s

Door Joop