Drongelen – Dorpshuis De Oude School in Drongelen gaat de 3e editie van de Drongelse rommelmarkt organiseren, en wel op zaterdag 18 mei! De rommelmarkt is van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Rondom het dorpshuis komen kramen te staan van ongeveer 300×80 cm. Een kraam kost € 22,50. Verder wordt er een borg gevraagd van € 20,00. De borg kan direct na afloop van de rommelmarkt opgehaald worden bij de marktmeester. De borg wordt gevraagd, omdat enkele verkopers bij de eerste editie voor het eind van de markt al waren vertrokken. En dat is niet eerlijk tegenover de andere verkopers en bezoekers van de markt.

Wil jij op de rommelmarkt staan en je spullen verkopen, meld je dan aan door een mail te sturen naar  rommelmarkt@dorpshuisdrongelen.nl

Maar behalve de kramen, zal er ook een springkussen komen te staan voor de kinderen. De bar en het terras zullen ook geopend zijn. Dus het is niet alleen maar over de rommelmarkt struinen en zoeken naar een koopje. Maar de gezelligheid is ook belangrijk! Gezellig op het terras dus met een drankje even bijkletsen met een bekende die je tegen komt. En krijg je honger, dan kan je bij het dorpshuis ook terecht om te eten. Dat allemaal met het geluid van Polderradio op de achtergrond, want zij gaan live uitzenden vanaf onze rommelmarkt.

Tot zaterdag 18 mei (achter de kraampjes of voor de kraampjes langs)bij dorpshuis De Oude School.

  • Foto: Aangeleverd

Door Joop