Tilburg – Een 40-jarige Tilburger is donderdag 18 april mishandeld door twee jonge mannen in de Dr. Deelenlaan. Hij liep daarbij verschillende verwondingen aan het hoofd op. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en roept de daders op zich te melden.

Het slachtoffer fietste donderdag 18 april rond 16:00 uur vanuit de Goirkekanaaldijk de Dr. Deelenlaan in. Hij passeerde twee jongens en een meisje. Hij voelde dat er iets tegen zijn fiets gegooid werd en stapte daarom af. Hij vroeg of zij dit hadden gegaan. Tijdens het gesprek werd hij door beide jongens mishandeld. Hij werd in het gezicht geslagen en tegen zijn knie geschopt. Hij liep hierbij onder andere een pijnlijke kaak en knie op. De daders en het meisje renden daarna weg richting de Ruckertbaan. 

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De recherche verzamelt camerabeelden, die wellicht aanknopingspunten richting de daders geven. 

Oproep
We verzoeken betrokken daders en ook het meisje zich te melden bij het politieteam Leijdal. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Vermeld daarbij het dossiernummer 2024097433. Ook kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 

Door Joop