Werkendam – Vrijdag 25 mei 2024 werd er weer een gebouw met haar bewoners toegevoegd aan ‘Maaswaarden, zorg met het hart’. Het was een vrolijke gebeurtenis, ondanks dat het weer niet meewerkte vandaag.

Bij aankomst werden de mensen ontvangen met leuke kraampjes en gezellige muziek, door drie accordeonisten en een keyboardspeler. Er was een delegatie van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken aanwezig en sprak nog woord tijdens de opening.

Bij de opening kreeg het gebouw natuurlijk ook een nieuwe naam: ‘De Binnenvaart’. Werkendamser kan het niet worden, met zijn schepen en  havens. Bestuurder Liselotte van Bokhoven maakte de naam bekend om even later met een bewoonster van De Binnenhaven, het bord te onthullen waar de naam opstond.

Inmiddels heeft Maaswaarden vier vestigingen: Wijk en Aalburg, Andel, Nieuwendijk en Werkendam, waar zorg met her hart bovenaan staat.

  • Foto’s: Joop Lankhaar

Door Joop