Drongelen – Nog een paar dagen en dan is het  zover: de derde Drongelse rommelmarkt!

Dat er steeds meer animo voor is, blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Want het is vol. Het buitenterrein zal vol staan met kramen. De rommelmarkt wordt dus gehouden op het terrein van dorpshuis De Oude School. En de vrijwilligers van het dorpshuis hebben er  zin in. En de verkopers hebben al laten weten dat zij er ook heel veel zin in hebben.

  • Het terras is open om wat te kunnen eten en drinken. En Polderradio zend live uit vanaf de rommelmarkt. Gezellig toch!

Een leuke invulling dus voor je zaterdagmiddag! Kom gezellig langs en proef de sfeer!  Struinen langs de kramen en daarna een terrasje pikken. En zoals het er nu naar uitziet, blijft het overdag droog met een graad of 20. Mooi toch?

De Drongelse rommelmarkt:  zaterdag 18 mei  van 11:00 tot 16:00 uur.

  • Foto: Aangeleverd

Door Joop