Henri Polderradio

Drongelen – Tijdens de Rommelmarkt in Drongelen kan men Polderradio horen en zien.

We hebben er al veel over gehoord en gelezen, maar zaterdag 18 mei, zijn ze ook in het echt te zien: het digitale radiostation “Polderradio”. Ze zenden al een tijdje uit via internet en zijn van plan om grote stappen te gaan zetten in de toekomst.

Vanaf 12.00 uur is programmamaker ‘Henri’ te zien en te horen en vanaf 14.00 tot 18.00 uur is de bekende diskjockey ‘John’ te bewonderen.

Er is echter wel een ‘maar’ aan dit liveoptreden: Als het regent gaat het feestje niet door want daar is de radioapparatuur niet voor gemaakt. Maar we gaan er van uit dat het muziekfestijn doorgaat en dan zal Joop Lankhaar  van GenderenDitiaal de muzikale mannen gaan vereeuwigen.

Wie trouwens op ander dagen naar Polderradio wil luisteren dan kan dat via Internet of via de App van Polderradio: Polder Radio | Het geluid van de polder | Plattelands radio en via de Appstore.

John Polderradio

De programmering kan men vinder via: Programmering – Polder Radio

Elke vrijdag is er de bekende ‘Schijven voor Bedrijven’ waar massaal naar wordt geluisterd en waar men als bedrijf een plaatje aan kan vragen.

Door Joop