Graag nodigen wij iedereen uit voor de aanstaande grote traditionele ROMMELMARKT op zaterdag 25 mei a.s. van 09.00 tot 13.00 uur op het terrein rond de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat in Genderen. Vrijdag 24 mei kunnen er van 13:00 – 18:00 uur nog spullen worden gebracht voor de verkoop, mits verkoopbaar en gesorteerd, en geen grote meubels of witgoed.

PROGRAMMA:
09.00 uur Opening, start verkoop
10.00/10.30 uur VERKOOP BIJ OPBOD
12.45 uur   Opruiming/koopjes!
13.00 uur  Einde verkoop, UITSLAG GROTE VERLOTING!

Er is dit keer totaal ruim € 1000,00!! aan prijzen, beschikbaar gesteld door de middenstand/bedrijven van Genderen! Prijzen lootjes nog steeds: € 0,50 per stuk, 6 voor € 2,50 en 13 voor € 5,00, en 30 voor € 10,00. Ook op de markt zijn nog lootjes te koop tot 13:00 uur wanneer de trekking zal plaatsvinden. U hoeft daarvoor niet per se aanwezig te zijn.

Op de markt  verkoop van:

  • Een GROOT AANBOD van kleinere meubels, speelgoed, boeken/CD’s, gereedschap, hobby, elektra, glaswerk, keukengerei, serviesgoed, koffers/tassen en nog veel meer.
  • Ook aanbod van diverse soorten vers fruit, snijbloemen en perkgoed.
  • Ook dit jaar weer verkoop van tweedehands kinderkleding, maar ook voor volwassenen.
  • Op ons hopelijk zonnige terras in de aanbieding: koffie/thee, zelfgemaakt gebak, broodjes worst of snack, slaatjes, heerlijke (gevulde) pannenkoeken, frisdrank, enz.           
  • VOOR DE KINDEREN is er een heerlijk springkussen en zijn er spelletjes en verrassingen. 

Bij het sluiten van de markt tegen 13.00 uur is er voor de kinderen voor slechts € 1 een vuilniszak te koop die je helemaal vol mag laden!
Voor de ‘koopjesjagers’ is er iets na 10 uur de VERKOOP bij OPBOD, waarbij de meest waardevolle spullen, oud of nieuw, antiek en curiosa, apart of bijzonder onder de hamer gaan.  

TOT ZIENS OP DE MARKT!
Actiecomité Geref. Kerk Genderen

  • Foto Joop Lankhaar (archief)

Door Joop