Voor buurtverenigingen, families, dorspquizteams, muzikanten, dansers, voetballers, commissies, vriendengroepen enz. Start om 19.00 uur op het GDC-terrein in Eethen.

Gezellig een potje volleyballen met dorpsbewoners uit Eethen, Drongelen, Broek, Meeuwen, Wijk en Aalburg, Veen en Genderen e.a.

Voor wie?
 Voor de jongste kinderen is er een springkussen
Voor kinderen tot 12 jaar is er een
volleybal spelvorm
Tieners van 12 – 16 jaar spelen volleybal
in een gemengd team

Er is een speciaal volleybalveld voor de kinderen tot 12 jaar en de tieners. Een spelleider gaat met jullie aan de slag. Het maakt echt niet uit of je het al goed kunt of het nog nooit hebt gedaan.

  • Vanaf 16 jaar kun je meedoen aan het toernooi; je geeft je op als individueel persoon (dan worden er teams door ons gemaakt)of als team.
    We spelen 4 tegen 4. Een team mag natuurlijk uit meerdere personen bestaan om te kunnen wisselen (indraaien).

Er wordt gestreden om de ‘sam3n’ wisselbokaal, maar naar voorbeeld van de olympische gedachte geldt ook hier ‘meedoen is belangrijker dan winnen”.

Kan of wil je niet meedoen met volleyballen; kom dan om gezellig een lekker bakkie koffie te doen en de sporters aan te moedigen! Details over speeltijden en spelregels ontvang je na aanmelding.

Kosten: €2 per persoon (af te rekenen bij aankomst op de dag van het toernooi).

Aanmelden. (LET OP: ivm de organisatie graag nog voor de zomervakantie – 15 juli)
Dit doe je door je naam, mailadres en geboortedatum (+ jaar) te mailen aan sam3nkerk@gmail.com of via een briefje in de ‘sam3n-brievenbus’ in de hal van de 3 kerken.
Graag alle namen en geboortedata van de deelnemers vermelden bij de aanmelding met jullie ‘team-naam’
Voor de jongste kinderen en supporters is er een vrije inloop en is aanmelding niet nodig.

Vrijwilligers
Bij de organisatie kunnen we wel wat hulp gebruiken. Geef je op als vrijwilliger; via sam3nkerk@gmail.com onder vermelding van naam, mailadres en waar we je mogen inzetten.

We zoeken onder andere mensen bij ‘ontvangst en registratie’, ‘koffie/thee kraam’, EHBO, spelleider bij kinderen tot 12 jaar of bij de tieners 12 – 16 jaar of als scheidsrechter bij het volleybaltoernooi.

Vragen over één van de activiteiten ontvangen we bij voorkeur per mail via sam3nkerk@gmail.com  (of via WhatsApp 0629193914 of bel 0416-351452 (Jolanda Buijs).)

Reacties, tips / ideeën, foto’s en ervaringen ook via sam3nkerk@gmail.com of in de ‘sam3n-brievenbus’ in de hal van de kerken.

  • Kopfoto: Pixabay

Door Joop